12 Comments

 1. Sjögren
  2012/06/26
  Reply

  Vet du, jag har ett problem. Jag skulle gärna äta gröt till frukost, men, trots att så många påstår att man står sig så bra på gröt, så blir jag ALLTID hungrig igen efter 1 timme. Har du något tips på gröt som man står sig på, ett bra tag, på RIKTIGT? Och som är god? Och snabb/enkel. Jag är van vid havregrynsgröt.

  Tacksam för svar!

  Vänligen,
  Sjögren, Elin

  • 2012/06/26
   Reply

   Kära Elin Sjögren!

   Tack för din kommentar.

   Baserat på de uppgifter du lämnat vill jag rekommendera gröten som du nyss kommenterat på. På denna stod jag mig mätt från kl 07.00 till kl 12.00.

   Vänligen,
   Johan Lundgren

 2. 2012/06/26
  Reply

  Wäääääääääää kall gröt

 3. 2012/06/26
  Reply

  Wääääääääää du glömde saltet

   • Sjögren
    2012/06/26
    Reply

    Nämen, dra mig baklänges. Ska det inte vara något salt i? Smakar den då något? Eller är det en söt gröt? Jag vill för övrigt passa på att tacka för ditt svar. Mycket hjälpsamt. Samt passa på att säga att jag tycker att risgrynsgröt är räligt. Vad tycker du/ni i denna fråga? Ris à la Malta är OK.

    • 2012/06/26
     Reply

     Nä det är inget salt i och den blir faktiskt lite söt i smaken. Kanelen är smaksättning. Sen kan du ju alltid dränka gröten i sylt om du vill. Risgrynsgröt är inte räligt, du kan va rälig!

     • Sjögren
      2012/06/27
      Reply

      Amen, det var bara ett litet inlägg i grötdebatten. Jag tycker inte att du är rälig bara för att du gillar rälig gröt (risgrynsgröt vill säga, tycker ej att nattgröten låter rälig).

      Nu får du faktiskt ta och lugna ner dig Johan Lundgren.

    • elyn
     2012/06/28
     Reply

     Kära Sjögren!
     Jag gillar inte heller risgrynsgröt. Jag tycker att det bara är hmm.. puffigt. Fylligt utan att bli mätt. Nä. Jag gillar havregrynsgröt.
     Jag förstår ditt problem med att bli hungrig efter en timme. När jag bodde i Halmstad var min ultimata frukost: havregrynsgröt med en halv banan (eller en eko-banan) och kanel, två knäckebrödsmackor med smör och ost, ett glas vatten. Inget socker. Glöm inte saltet. Mackorna gjorde en mätt direkt och gröten höll en mätt till 13.00, då jag hade lunchpaus.

     Lycka till!

     P.S. Pic or it didn’t happened! På din frulle idag/imorn alltså.

 4. Sjögren
  2012/06/29
  Reply

  Vilka klippor ni är. Tack för tipsen! En vacker dag ger jag mig på gröten igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *